03-09-2020

Vintage treasures

Onze collectie vintage treasures is bij onze meeste klanten wel bekend! Al jaren verkopen we "old-stock" vintage bloesjes: het resultaat van overproductie in de kledingindustrie (jaren '70 - '80 - '90) en dus nooit verkocht of gedragen.

Wij verkopen deze bloesjes omdat ze onwijs mooi gemaakt, tijdloos en stijlvol zijn. Maar ook omdat deze kleding er al is; en op deze manier bijdraagt aan een iets duurzamere wereld.

We verkopen ze vanaf nu ook online! Let wel op: van elk bloesje is er maar 1 en op is ook echt op. 

03-07-2020

ZOMERVAKANTIE

Eindelijk zomervakantie! We hopen dat iedereen een hele fijne tijd tegemoet gaat.  In de zomervakantie hanteren wij ook een aangepast rooster, en zijn we zelf even dicht van 19-07 tot en met 04-08.
Dus je hebt nog ruim de tijd om die laatste zomerjurk of fijne rok te scoren! Onze webshop blijft tijdens onze vakantie gewoon open, maar het kan zijn dat de levering iets langer duurt dan normaal. 

Liefs, INZ & OUDS


26-03-2020

COVID19/Coronavirus

Net als iedereen hebben ook wij te maken met het COVID-19 virus en alle, door het RIVM, afgekondigde maatregelen. Daarom hanteren we voorlopig aangepaste openingstijden:
Wo t/m za van 12:00u tot 17:00u. 
(Max. 2 pax tegelijk, 1,5 meter afstand).


INZ & OUDS is meer dan alleen een winkel waar je "spullen" kunt kopen, en daarom willen wij jullie nog steeds graag verwelkomen om te kletsen, inspiratie op te doen of om jezelf of iemand anders te verwennen. 

Liever niet de deur uit? Dan kun je gemakkelijk bestellen via onze webshop!